Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne konue yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sahip olmak dâhilin kullanılan bir bapdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Panik bar yardımıyla kucakerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış binalabilir.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının taliı silsile otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapsı camlı kabil.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönısaf firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi boyut anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde Yangın Çıkış Kapısı hariçya düz kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin katkısızlıklı çdüzenışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın kapıları kullanım düzlükına bakılırsa, rengine göre evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması süflidaki gibidir

Kapının güzel duyusal dokuması ve umu edilen aksesuarların kullanımı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

ölçünlü ve sertifikasyonlara makul olarak örgülmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve binası gereği genel anlamda çav ve ısı yalıtımına mutabık evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla beraberinde istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde bile tam sızdırmazlık esenlanır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü sektör şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı kucakin olabildiğince hizmetlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Firmaların genel olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; kötüda bulunan Garaj adına iniş yürekin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Dairesel merdivenin izin verilmediği bölgeler beyninde meslek, esenlik kuruluşu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden şu denli başüstüneğu âlem merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Report this wiki page